Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen színű...

27Virág kérdése:

Szerintetek milyen színű tincs/tincsek legyen/legyenek a hajamban?

Figyelt kérdés
Szőke hajam van, és gondoltam kicsit legyen színesebb, de nem tudom eldönteni, hogy mely színt/színeket válasszam. Nem tudnátok segíteni?

2016. jún. 12. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez attól függ,hogy milyen arcformád van.Szereted az extrémebb színeket?Ha igen akkor mondjuk lehetne kék,zöld,piros,vagy fekete ami meg természetes.Láttam már ilyen hajakat és jól mutatnak ha jó szín árnyalatokkal csinálod.Ha gondolod küldj egy képet az arcodról és akkor jobban lehet látni,hogy mi állna neked jól.18/f
2016. jún. 12. 18:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! :) (szerintem olyan lesz, hogy minden tincs másmilyen)
2016. jún. 12. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
A szőkéhez szerintem illene a kék. MNármint a világoskék :) Meg a zöld. Ha ilyen extrém színekben gondolkodsz. Ha nem, akkor meg mondjuk vörös, vagy fekete :)
2016. jún. 15. 11:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :-)
2016. jún. 20. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!