Száraz hajra milyen sampon a megfelelő?
Figyelt kérdés
Előre is elnézést kérek ha már sok ilyen kérdés van! A problémám az hogy hihetetlenül száraz a hajam (mint a szalma) és a bőröm is egyaránt. A bőrömet tudom korrigálni, de a hajamra fogalmam sincs mit hasznaljak. Eddig főleg a bio dolgok váltak be, de még mindig nem az igazi. regen sokat vasaltam most vagatom 3 havonta es igyekszek elkerulni minden hővel formázó eszközt.
Tehát az a kerdesem hogy tudnátok-e ajánlani jol bevalt sampont, balzsamot és hajolajat száraz hajra!?
18/L
2016. jún. 11. 10:02
1/4 anonim válasza:
Olajpakolások (ricinusolaj, kókuszolaj, mandulaolaj, olívaolaj stb...) :)
2/4 Sunshinedoll válasza:
Sampon helyett inkább valami jó pakolás kellene. Olajból jó a kókuszolaj pakolás, utána alapos mosás, samponban ne legyenek szulfátok, azok tudnak szárítani. Én még hajvégekre avokádó olajat szoktam tenni mosás után, enyhén nedves hajba.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Ezeket az olaj féléket hol lehet beszerezni?
2016. jún. 11. 14:05
4/4 anonim válasza:
Ricinusolajat patikában (ami kifejezetten hajra van az 700Ft körüli, ami pedig sima ricinusolaj az csak 2-300Ft, a különbség annyi, hogy a drágábbikban vannak vitaminok).
Kókusz- és olívaolajat pedig boltokban.
A többit sajnos nemtudom, nézz utána az interneten! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!