Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Menstuacio kozben is lehet...

Menstuacio kozben is lehet hajat festeni?

Figyelt kérdés
a hajam barna,nem nagyon sotet,de nem is tulvilagos.es feketere fogom festeni.alul kicsit szokebb mivel voltak benne szoke melirek.ott ugyanolyan szinu lesz a hajam?marmint fekete? es menses kozbe is lehet??attol meg befeketedik?lecci surgos, koszike
2008. szept. 26. 12:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van némi tapasztalatom, mert jelenleg is 3színű a hajam, és 50%ban festem menzeszkor és semmi különbség... Ki lehet probálni, nem pedig egy elbaltázott hajfestési kisérlet után híresztelni. Mert mondjuk pl. hogy vasárnap hajatmosok, hétfőn megjön, pénteken elmúlik, vasárnap festem, és akkor már nincs meg...Akkor befogja? Hajat se mostam közben, a haj állaga meg adott.
2008. szept. 26. 21:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Énis hallottam erről,de én tapasztalatból mondom, h rendesen befogja..A fekete meg amúgy is..Nekem a frufrum rózsaszín,amúgy meg szőke a hajam..És sokszor volt a havim alatt festve és semmi különbség..Deha nagyon kételkedsz várd ki ezt a pár napot:)

Amúgy erre a kérdésre a fodrászod tud a legjobban válaszolni:)))

2008. szept. 26. 22:18
 13/16 A kérdező kommentje:
koszike szepen---megnyugodtam--csak hat en is ezt hallottam na de akk.mindegy :)
2008. szept. 27. 10:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudná valaki a fiziológiás hátterét magyarázni annak, hogy miként befolyásolja a menstruációs ciklus a haj pigmentfelvevő képességét?
2008. okt. 1. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Na igen! Erre en is kivancsi lennek, hogy aki azt allitja hogy befolyasolja az magyarazza meg hogy miert.

9 eve festem a hajam, ha menstrualok ha nem, amikor ugy erzem festetni kell akkor festes van es mindig ugyanaz az eredmeny.

Ja es meg egy fodrasz sem tette fel a kerdest hogy menstrualok vagy sem.

2008. okt. 2. 00:24
 16/16 anonim ***** válasza:
már nem azért, de a hajfestékek használati utasítását, ha elolvasnátok, benne van, hogy mensi alatt nem ajánlott, mert nem olyan hatásos... színe sem lesz olyan meg a tartóssága sem. én mindig feketére festettem, és annál nem annyira számít persze...
2008. okt. 2. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!