Vállig érő hajam vége vissza kunkorodik. Ez megszűnik, ha ha hosszabb lesz (a súlya lehúzná)?
Figyelt kérdés
Addig is, ha beszárítanám, ki tudnám egyenesíteni a végét?2016. jún. 9. 09:29
1/4 anonim válasza:
szerintem azért van, mert a hajad nem teljesen egyenes, inkább hullámos természetű. az enyém is ilyen volt, mostmár mellig ér, de még így is megtalálja a módot a huncutkodásra, tehát néhol hullámos.
ha beszárítod, lehet egyenes a vége, olyankor az enyém is az a következő mosásig :) csak ügyelj, hogy ne nagyon érje pára, mert akkor behullámosodik.
remélem tudtam segíteni :)
2/4 anonim válasza:
A súly a hosszát szokta kiegyenesíteni (valamennyire), nem a végét. Nekem mondjuk még akkor se lett egyenes, amikor combig ért, pedig volt súlya rendesen, mivel nagyon dús.
Hajformázó termékekkel, hővel, vasalóval megoldhatod (bár nem egészséges megoldás).
3/4 anonim válasza:
Szerintem azért van, mert a vállad nyomja. Ahogy növesztettem a hajam én is átestem ezen a ciki pár centin, utána kiegyenesedett, mert a vége már nem súrolta a vállamat.
4/4 anonim válasza:
Miért kaptam a lepontozást? Több ismerősöm és én is hasonlóképp jártunk a hajunk növesztése közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!