Szerintetek melyik a legjobb alapozo? Velemenyek?
Figyelt kérdés
Tudom, mindenkinek egyeni, de kivancsi vagyok kinek mi valt be!
Olyan alapozot keresek aminek tenyleg jo a fedese (pattanasok, miteszerek) es tartos, nem jon le az egesz egy szellotol!
Zsiros a borom, eleg nehez talalni!
Nem hasznalok mindennap alapozot, mivel jobb ha szellozik a borom, de szeretnek talalni egy megfelelot bizonyos napokra.
2016. jún. 7. 20:47
1/8 anonim válasza:
Inkább kezeltesd az arcod ne alapozd!
2/8 A kérdező kommentje:
Nyilvam foglalkozom vele, mint irtam nem mindennapos hasznalatra kell.
2016. jún. 7. 20:54
3/8 anonim válasza:
Rimmel Lasting Finish 25H és Rimmel Match Perfection
4/8 anonim válasza:
Bourjois 123 a legjobb amit eddig zsíros bőrre találtam.
5/8 anonim válasza:
Legjobb alapozó a Humbák Feri féle mézes-metiles pálinka. Garantáltan eltűntet minden pattanást.
6/8 anonim válasza:
Double Wear az Estee Laudertől de 12 ezer forint körüli az ára
7/8 anonim válasza:
Nekem se az este lauder, se a mac nem jött be, nekem is zsíros a bőröm. Viszont a bourjois és az eve rocher nagyon nagyon jó, még a zsírosodás is javult. + mostanában elkezdtem használni a neutrogena visible clear tonikját, ami a miteszereket tök szépen eltűntette!
8/8 anonim válasza:
Alapozd le téglaporral, fedi mint a pinty !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!