Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudnám szépen kiszokíteni...

Hogy tudnám szépen kiszokíteni és milyen márkájú szoke hajfestéket ajánlotok?

Figyelt kérdés

Vorosesbarna hajam van, feketébol mentem át erre a színre kb. 1 év alatt.

szokés -világosbarna színt szeretném elérni. Megtaláltam a L´orealnak azt az álomszínét, azonban a hajamon 1 árnyalatnyit sem változtatott..

szerintetek le kellene szivatnom szokítovel és úgy rátenni a szoke hajfestéket?

melyik szoke hajfestéket tudjátok ajánlani, ami nektek is bevált és nem csípte a fejborotoket?

2016. jún. 7. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sötét hajat világos festék nem fog be.

Marasd le előtte. Menj fodrászhoz, jó fodrászhoz, mert ő ért hozzá, ha otthon csinálod lehet, hogy nem lesz hajad, ha elrontod. A fodrásznak megmutatod a színt is amit akarsz és ő kikeveri neked, jobb márkákkal dolgozik.

2016. jún. 7. 09:33
 2/4 anonim válasza:
Szia, én fodrász vagyok. Otthon semmi képpen se állj neki, mert leégeted a hajadat, de ezt szőkíteni kell. A vörös szín nagyon nehezen tűnik majd el a hajadból. Bolti dobozos festéket ne vegyél, hiába L'oreál vagy Garnier vagy bármi, akkor sem. Inkább keress fel egy fodrászkellékest és ott vegyél tubusos festéket. Én személy szerint a L'oreál-t vagy a Wella Kolaste-t ajánlom, tény, nem olcsó, de ehhez a művelethez nem szabad rossz minőséget használni. És ha szőkét festesz, KÖNYÖRGÖM ne használj Garniert, mert be fog zöldülni. Nem viccelek. Sokba fog kerülni a művelet, nem lesz rövid, minimum 3 alkalommal kell majd festetned, hogy a vörös eltűnjön a hajadból, de elfog! És még gyszer mondom, otthon NE csináld, hagyd ezt fodrászra, mi ezt kitanultuk, tudjuk, hogy ha valami baj van a kémiai hatással, akkor mit és hogyan lépjünk közbe a jó hatás elérésének a céljából! Sok szerencsét! Jó lesz! Esetleg, csak a kíváncsiság kedvéért, azt tudod, hogy hányas volt annak a L'oreálnak az "álom" festéke? mi volt a kódja??
2016. jún. 7. 18:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen koszonom a választ, akkor végul megint marad a fodrász =)

remélem, hogy a nyár alatt sikerul majd azt a szép szokét elérni =)

a hajam színe jelenleg Praline és a L´oreal színbol pedig:

L.Casting Créme Gloss 801

2016. jún. 7. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy jó fodrász leszívatja, befesti a megfelelő kikevert festékkel és olyan lesz amilyen a cél. Nem nagy dolog, de otthon ez nem fog menni, mert egyértelműen nem értesz hozzá. Nem ismered a szőkítőket, sem a színkeverést.
2016. jún. 7. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!