Szőrösödik a hátam, törődjek bele?
Sziasztok!
33 éves férfi vagyok. Pár hónapja vettem észre, hogy a hátamon a lapockámon két foltba elkezdtem szőrösödni, plusz a felkarom hátul... Igazából mellkasom rég az, azt kezdem elfogadni, és nyírni, hogy ne egy bunda legyen azért, viszont a hát szőr szerintem borzalmasan néz ki...
Nézegettem neten, hogy gyantával eltávolítható kozmetikusnál, viszont nekem a kozmetikus egyenlő azzal, hogy oda nők járnak... Bp-n keresek vmi helyet, ahol megoldanák ezt a problémám, viszont cikinek érzem felhívni kozmetikust, hisz oda nők járnak inkábbis...
Vagy ne foglalkozzak vele, törődjek bele, hogy lesz hátamon is egy bunda? para szőrteleníteni? (nem vagyok meleg)
Nem a szőrrel van gond, hanem a beidegződéseddel. Kozmetikushoz férfiak is ugyanúgy mehet(né)nek, mint a nők. Na persze nyilván nem alkalmi sminket csináltatni :D
De a hát gyantáztatása az pont teljesen oké, ott van, zavar, érthető is, lekapja neked, és utána te is jobban érzed magad.
Ha ez segít: hidd el, a nők nem a hátukat gyantáztatni járnak kozmetikushoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!