Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak én rontom el mindég a...

Csak én rontom el mindég a gyantázást?

Figyelt kérdés

Hideg gyanta csíkokkal akartam a lábam szőrteleníteni és akárhogy rántom le, csak rohadtul fáj, de a szőr az ott marad, nagyon kevés jön le.

A szemöldökömet sem tudom gyantázni, mert azt is elrontom.

Hogy kéne csinálnom.

2016. jún. 6. 13:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Hogy kéne csinálnom?*
2016. jún. 6. 13:07
 2/12 anonim ***** válasza:
A hideg gyanta nem ér semmit. Próbáld meg meleggel. Az mindent leszed.
2016. jún. 6. 13:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Nagyon függ a gyantától, hogy milyen lesz az eredmény.

Én lábat nem, csak bajuszt szoktam hideg gyanta csíkkal. Veet-et használok. De elég drága, úgyhogy kipróbáltam másféléket is. Na azok semmit sem csináltak! Egyszerűen nem szedték le a szőrszálalak! X-epil volt az egyik ilyen, a többinek nem emlékszem a nevére.

Szóval próbálj ki többet is. Hátha egy másik jobb lesz.

2016. jún. 6. 13:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a hibás, hanem a hideg gyanta lfszt sem ér. Meleggel próbálkozz.
2016. jún. 6. 13:41
 5/12 anonim ***** válasza:
A hideg gyanta a leggyengébb, legócskább és legdrágább is egyben, nem értem miért vesz ilyet bárki is. Vegyél meleggyantát. Alveola a legjobb gyantamárka, de egyéb noname termékek is jók. A Veet nem.
2016. jún. 6. 14:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Meleg gyanta a hideg nem elég erős,tépi a szálat és a bőrt sem kíméli.
2016. jún. 6. 14:34
 7/12 A kérdező kommentje:

A meleg gyanta az a sárga cucc fémtálkában?

Volt már zselégynatám, azzel sem mentem sokra, azt melegíteni kellett, de azt írta az útmutató, ha a keverő kanál piros, amikor belemártom a gyantába, akkor ne használjam, mert nem jó. Hát már szinte hideg volt, mikor nem pirosodott be a jelzés a kanálon.

2016. jún. 6. 14:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Hideg gyanta nekem semmit nem csinált.

A meleg gyanta a bőrömet tépte le, a szőrömet csak alig.

Nekem egyik sem vált be.

2016. jún. 6. 14:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem csak tálkás van a meleg gyantából, van sokkal praktikusabb "tekerős", ami jobban eloszlatja a gyantát, könyebb kezelni és nehezebben égeted meg magad vele. Ilyenre gondolok: [link]

Ebből nekem pont az x-epil jött be, mondjuk nekem bajuszgyantaként (hideg) is ez vált be.

2016. jún. 6. 15:55
 10/12 A kérdező kommentje:

Oh, köszi.

Ehhez kell melegítő?

2016. jún. 6. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!