UnstoPPaßle kérdése:
Milyen hajat javasoltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményetek a hajammal kapcsolatban. Nem tudom, de valahogy nem az igazi vagy lehet én érzem így.
Valamint érdekelne, hogy milyen hajat tudnátok ajánlani a mostani helyett (ha linkeltek 1-2 képet azt meghálálnám)
A hajamról annyit, hogy nagyon vékony szálú, ergo nem dús max egy nagyon picit. Az arcom formája gyémánt alakú asszem ( [link] )
Pár kép rólam (a snapchat írásokat ne nézzétek se a hülye arcokat/fotókat, de nem nagyon szoktam magamról fotókat készíteni és csak ezek vannak szori :DD )
szóval így ezek :DD
köszi előre is.
2016. jún. 5. 11:39
1/6 A kérdező kommentje:
2016. jún. 11. 19:41
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Nekem tetszik így a hajad. Ha nagyon szeretnél változtatni, oldalt vágass belőle pár centit, de szerintem felesleges, tenyleg jo igy ahogy van.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is jó így a hajad, nagyon illik az arcodhoz, szóval a helyedben nem változtatnék rajta semmit.
18L
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D Elmentem a fodrászhoz az jól elkúrta szóval van mit növesszek megint :DD
2016. jún. 29. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!