Nagyon zsíros a hajam... És minden sampont kipróbáltam szerintem... És nem tudok rá semmit. Mit tegyek ?
Köszi az ÉRTELMES válaszokat. :)
2010. ápr. 11. 18:36
1/9 anonim válasza:
Én évek óta ezzel küzdök. 1 megoldás van: Minden nap hajat mosni... :(
2010. ápr. 11. 18:37
2/9 anonim válasza:
a minden napi hajmosás az nem jó, szerintem próbáld ki a glisskur termék családod.
2010. ápr. 11. 18:41
3/9 anonim válasza:
Citrommal hajmosás után kend be a hajtöved. nekem jó
2010. ápr. 11. 18:43
4/9 anonim válasza:
nekem is ez a bajom van:S sajnos mindennapos hajmosáson kívül nem tudok mást mondani. meg én még ha kivasalom a havam, akkor még gyorsabban zsírosodik, majdnem olyan ha megmosom, és kivasalom magasabb hőfokon, (210fok) akkor annyi mintha megse mostam volna-.-
2010. ápr. 11. 18:47
5/9 anonim válasza:
Ritkábban mosd, mert minél gyakrabban mosod, annál inkább zsírosodik!!!
Nálam a festés enyhítette! De ha tini vagy, nem ajánlom. De a hajfestés szárít.
Ha tini vagy, akkor elmúlik, várd ki, sajnos jobbat nem tudok ajánlani:(
Csodatévő samponok nincsenek:(
2010. ápr. 11. 19:13
6/9 A kérdező kommentje:
köszi midnekinek.:D
2010. ápr. 11. 20:37
7/9 anonim válasza:
nem lehet hogy attól zsírosodik, mert egyre sűrűbben kezdted mosni? én egészen középiskola 2. osztályos koromig heti egyszer mostam a hajam, majd áttertem a heti kettőre, és észreveszem hogy a 4. napon már zsíros....tehát 5 naponta mosom már...
lehet neked is az volt a baj, hogy elkezdet sűrűbben mosni. amúgy a napi hajmosás nagyon nem jó. főleg ha 15 éves vagy, akkor meg egész életedben minden nap szeretnéd mosni a hajad? :/. még a fodrászod véleményét/segítségét tudnád még kérni ez ügyben!
2010. ápr. 11. 21:03
8/9 A kérdező kommentje:
köszimegint.:D
am 13 vagyok.:)
2010. ápr. 12. 18:12
9/9 anonim válasza:
Én is ugyanezzel a problémával küzdök, kipróbáltam mindenféle sampont, de csak annyit értem el, hogy a fejbőröm kiszáradt és hámlani kezdett, a hajam viszont továbbra is őrült hamar zsírosodik. :S Én most azt csinálom, hogy amikor látom, hogy kezd zsírosodni a töve, hintőport szórok rá, így egy nappal elhúzom a mosást (ergo minden nap helyett minden másnap). Én úgy veszem észre, hogy ez beválik. Most az a célom, hogy 3 napig bírja a hajam mosás nélkül. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!