Miért mondják azt hogy a barnulás nem jó?
Figyelt kérdés
Olvasgattam itt az oldalon, és olyanokat láttam, hogy nem kéne lebarnulni mert káros és minél nagyobb naptejet használjunk hogy nehogy barnuljunk(?!). Akik ezt gondolják azok nyáron is falfehéren járkálnak és 10 percenként használják a legmagasabb naptejeket?2016. jún. 3. 19:36
1/6 anonim válasza:
Nem akarok barna és ráncos lenni. Nyáron ezért nem nagyon szoktam kimenni a lakásból.
Nem bántok senkit azzal, hogy fehéren tetszem magamnak, és azon sem felkiáltójelezek, aki télen szoliba jár.
2/6 anonim válasza:
A barnulás a bőr védekezése... nem valami hűde jó dolog. Igen, nyáron is épp olyan fehéren járok mint télen, de nem 10 percenként kell naptejet felkenni hanem kb napi 1-2szer. Attól függ mennyit van az ember kint a napon. Nekem általában elég felkenni egyszer, mielőtt elmegyek valahova. A fehér bőrömet meg mindenki dicsérni szokta, szóval nem értem miért kéne barnítani, attól nem lesz szebb, csak kiszárad, hamarabb ráncos lesz és csúnya pigmentfoltos. Az UV sugárzás nagyon káros tud lenni.
3/6 anonim válasza:
Én tiszta barna vagyok még télen is (nyáron pedig ha napon vagyok, akár indiánnak is nézhetnének), és mindent megadnék a hófehér bőrért, annyira szép! Ha fehér a bőröd, legyél inkább büszke rá, ne változtasd meg.
4/6 A kérdező kommentje:
De szerintetek nyáron se szép ha valakinek szép (de nem túl) barna bőre van a szabadon töltött idő miatt? Én pl. nagyon gyorsan leszoktam barnulni (ha kint vagyok egy napot, már az is nagyon meglátszik, de nem szoktam leégni), aminek eddig örültem is, azt hittem ezzel milyen szerencsés vagyok, és ezért lepődtem meg amikor olvastam ezeket.
2016. jún. 4. 11:42
5/6 anonim válasza:
Itt az a kulcsszó, hogy MAGADON milyen a bőröd. Engem nem érdekel, ha más állandóan barna, nem irigylem, nem nézem le. NEKEM ne legyen olyan.
Ugyanígy ha neked barna, akkor azért tetsszen, mert neked tényleg tetszik, ne azért, hogy hányan irigyelnek.
6/6 anonim válasza:
De nagyon is szép a lebarnult bőr, a fehér nekem nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!