Mit kenjek a hajamra, hogy hajvasalás után egyenes maradjon?
Zselézd be,és hajlakkozd..Ne használj túl sokat,szal ne ragadjon össze a hajad apró tincsekbe,de azért tartsa meg.A még teljesen meg nem száradt hajlakkot vasaldbele egy picit,de 1-->Ha már nagyjából megszáradt,h ne károsuljon annyira a hajvasiid
2-->Ne csodálkozz ha barna lesz a vasaló része,de azt le tudod törölni róla.És nyilván oda kend/fújd ahol nem marad meg egyenesen:)
Hello, nem tudom, hogy magyarországon lehet e kapni a Niveának van egy nagyon jó hajegyenesítő krémje...Tényleg jó! azzal bekened vasalás előtt, után, nekem bevállt. (Tegyük hozzá úgy reklámozzák elvileg, hogy egyenes haj vasaló nélkül... de gondolom ez az enyhébben hullámos hajúakra vonatkozik:o) ) [link]
Gyors kerestem egy oldalat, így néz ki:
Köszönöm a válaszokat:) ha a lakkozott hajat vasalom, akkor nem ég bele a hajlakk a hajamba?
A második válaszolónak: régebben Loreal Hot Liss-t használtam, de nem igazán hatott...
Utánanéztem a Niveás cuccnak, úgy tűnik nem kapható Mo-n..:S
Ha vannak még tippek, tapasztalatok kíváncsian várom őket!
én a loreal hot lisst hazsnálom, nekem eléggé bevált.
ez hajtípus függő, lehet amit itt ajánlanak az neked pont nemleszjó, ezért inkább menj be egy drogériába és amire rávan írva h hajkiegenesítő ésmég nempróbáltad, na vegyél olyat és próbáld ki
én használom a NIVEA-t és nekem jó mert puha és illatos lesz tőle a hajam.
baj az, hogy csak rövid ideig tart az egyenesség.. sajna. de totál egyenes tőle:D Rossmanba lehet kapni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!