Akinek abbahagyták az alapozó használatát miket tapasztaltak?
Én kb. fél évig használtam alapozót..több pattanásom lett mint volt. Havonta egyszer ha volt egy kis pattanásom..alapozótól pedig nagyon sok kicsi,bőralatti lett a homlokomon meg mire hazaértem olyan gusztustalanul nézett ki az arcomon..:S Most már vagy 2 hónapja nem használok semmiféle fedést az arcomra és kezdi vissza nyerni régi formáját. Kevesebb pattanás, szebb bőr amilyen régen volt :) Sokkal jobb érzés szerintem alapozó nélkül lenni tudva h szépen szellőzik a bőrünk is.
Ha nagyon pattanásos vagy javaslom a kozmetikát én is beszoktam ülni havonta,kéthavonta amennyire szükségét érzem és mindenképp legyél friss levegőn, napozhatsz kb. 5-10 percet h süt az arcodra a nap és igyál sok vizet!
Ezzel mindenképp jó döntést hoztál h letetted ,mert sokkal szebb a természetes arcbőrünk.
Ha ilyen az alap bőrtípusod akkor nem fog változni. Nekem annyi volt hogy a pórusok tisztábbak lettek, élénkebb lett az arcom, de az alapozóm se volt 100%ig jó, egy másiknál ez pl nem történt meg, sőt még szebbek lettek a pórusaim!
Ha nem javul bőrgyógyász vagy nőgyógyász, endokrinológus, pcos, pajzsmirigy is okoz ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!