Brasil Cacaus hajegyenesítés után mennyi idővel szabad hajat mosni?
A fodrász azt mondta, hogy várjak három napot vele. Viszont ez nekem nagyon nehezen megy, mivel naponta szoktam hajat mosni, ahhoz képest kihagyni hármat kellemetlen érzés.
Az lenne a kérdés, hogy valaki csináltatott-e mostanában ilyen kezelést, és esetleg nem várta ki a hajmosással a három napot?
Össze nem fogtam, azt nem olyan nehéz megállni, viszont így a harminc fokban jobban izzadtam, és attól is "vizes" lett, és ugyanolyan egyenes maradt.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Várd ki különben mit sem ért a kezelés.
Miért mosod napi szinten a hajad? O.o Hány éves vagy? Minél többet mosod, annál kevesebb lesz, idősebb korodban pedig ki fog hullani az egész. A heti 2 hajmosás a normális, nem a napi.
Ha hamarabb mosod, nem ért a kezelés semmit - és utána nem mehetsz vissza reklamálni, hogy nem is használt.
Nem értem, miért csináltattál hajegyenesítést? Ettől a haj még hamarabb fog zsírosodni, hiszen a fejbőrre lapul. Nem mondta el a szakember, hogy mire számíts?
Oké, akkor kivárom, köszi!
Azért mosom ennyiszer, mert különben rossz érzés, már másnap elkezd "viszketni" a fejem, és ki van zárva hogy képes legyek csak heti kétszer megmosni. A kétnapontára át tudok állni, de ez a maximum.
22 éves vagyok egyébként.
És azért csináltattam, mert nyáron a párás levegőtől folyamatosan visszagöndörödött, és szálltak a szálak a fejem tetején, ami nem volt szép, de így ezt nem fogja csinálni, hanem úgy fog maradni, ahogy szeretem.
Nem mondott a fodrász semmit azon kívül, hogy az első ilyen kezelés nem 100%-ban egyenesíti ki a hajat, hogy ne mossam meg utána három napig, és akkor is majd keratinos sampont használjak, illetve hogy ebben a három napban ne is kössem össze/tűzzem fel. Maximum amíg zuhanyzok fel lehet tűzni egy nagy csattal.
Én ezekben a meleg időszakokban összefogom a hajam. Nekem is behullámosodik és össze-vissza áll az egész, de nem érdekel, nem roncsolom tovább a hajam, épp eléggé károsítja a hajfesték.
Tényleg jótanácsként mondtam, hogy ne napi szinten moss hajat. Esetleg cseréld le a samponodat babára vagy másra, könnyen előfordulhat, hogy a sampontól viszket a fejbőröd. Én is 22 éves vagyok és kevés hajam is van, ráadásul vékonyszálú, de nem roncsolom napi hajmosással. Gondold végig mert 30-40 éves korodra kifog hullani legalább a fele (és akkor még örülhetsz, hogy nem az egész).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!