Szilvi94 kérdése:
Kékes zöld szemhez talál a vörös haj?
Figyelt kérdés
Megszeretném festeni a hajam életemben elöször.Nagyon tetszik a kicsit olyan vöröses hajszin ami talán már átmegy kicsit lilába is.
Kék(de néha látszik benne valami zöldes árnyalat)szemem van.elég világos bőröm(de nem sápadt).
2016. máj. 31. 19:36
1/3 anonim válasza:
Próbáld ki.
Nekem van kék szemű, vörös hajú ismerősöm és neki jól áll.
Szerintem először mindenképpen lemosható hajfestéket használj, hogy ha esetleg utána tükörbe nézel és úgy látod, az eredeti jobban tetszett, vagy mégis valami másmilyen színt szeretnél, le tudd mosni. Ha tetszik, akkor meg később maradandó festékkel is befestheted. ;)
3/3 anonim válasza:
A szemhez illik, de ha a bőrszínedhez, stílusodhoz nem akkor nem lesz jó. Nekem volt lilás-vörös hajam, kékeszöld szemhez de nem illett hozzám. Túl sötét volt a világos bőrömhöz, plusz kiemelte a bőrhibáimat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!