Levagtam elol a hajam es nm tudom h csinaljam h a szuleim ne vegyek eszre?
Figyelt kérdés
Elmehetnek a fodraszhoz csak azt kellene kitalalni hogy mit mondjak neki!
Ket dologra gondoltam:
1.bekentem valami fura kremmel a fejem es kihullt a hajam...
2.nem tudtam kiszedni a hajgumit a hajambol es hajjal egyut teptem ki...
2016. máj. 31. 08:46
1/8 anonim válasza:
Vaaagy mondd azt, hogy levágtad elöl a hajad.
2/8 anonim válasza:
Ideiglenes megoldaskent felkotheted lofarokba es eltuzheted hullamcsatokkal, akkor lehet nem veszik eszre.
4/8 anonim válasza:
frufrut vágtál? vagy hogy vágtad le?
amúgy szerintem ebben nincs semmi, a te hajad, olyanra vágod amilyenre szeretnéd
szóval szerintem nyugodtan megmondhatod, hogy te vágtál belőle (ha nem is tetszik nekik se tudnak vele mit csinálni)
5/8 anonim válasza:
Ha kamuzni akarsz, akkor beleragadt a rágó. Ha egyenes akarsz lenni, akkor megmondod, hogy te választottad.
6/8 anonim válasza:
hát talán a rágó a leghihetőbb, de szerintem fölösleges hazudni, nem hiszem hogy ronda lett, v ilyesmi, sőt ha még tetszik is, akkor minek titkolnád?
7/8 anonim válasza:
Ne kamuzz, az látszik hogyha magadnak vágtad... hülyének néznek csak hogy kamuzol összevissza. Mi a gond az igazsággal? Annyira rossz csak nem lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!