Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az arcomon tűzpirosságom van,...

Az arcomon tűzpirosságom van, amit semmivel nem tudok eltüntetni. Lehetne esetleg halványítani valahogy ha eltüntetni nem is?

Figyelt kérdés
2008. szept. 25. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:
előfordulhat hogy magas vérnyomásod, van de ha a pirosság lepke alakú akkor nem csak neked van olyan két osztálytársamnak is olyan van. szerintem használj érzékeny bőrre való arctejet, vagy ilyen szeplő elleni krémet az halványíthatja, vagy valamilyen hajszálér összehuzú krémet.
2008. szept. 25. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
egy jó alapozó sokat segíthet.nem tudom h mennyi ideje van náald ez a pirosság,lehet h csak leégtél a napon észrevétlenül,az pár hétig ottmarad.
2008. szept. 25. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is piros az arcom. Valamikor erősebben kijön, valamikor egész jó. Én voltam bőrgyógyásznál, és azt mondta, hogy ez sebborhea. Írt fel kenőcsöt, amitől halványabb lesz, de nem múlik el soha. Azt mondta, szolizzak... igaz, szoli után egyáltalán nem látszik. Ha stresszelsz, akkor jobban kijön, persze ha neked is ez van, mint nekem. Szerintem menj el bőrgyógyászhoz.
2008. szept. 26. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!