Tudnátok mondani erre a fejre valami hajstílust?
Az a gondom, hogy nagyon göndör a hajam és rosszul áll.
Próbáltam a lehető legtöbb irányból képet csinálni.
Mostanában csak az használ valamennyire, ha elől beszárítom valamennyire, de hátul nem tudom, mert a vége göndörödni fog.Hajvasalóval nem bírja sokáig max csak 2 napig, viszont beszárítással akár 4-5napig is, de csak elől.
De akárhogy is nézem, kicsit furcsán áll, hogy hátul göndör elől meg kicsit egyenes.
Ha levágnám rövidre a hajam az se lenne jó, mert nagy a homlokom meg stb...
Bocsi az ilyen össze vissza írásért.
Szerintetek milyen stílus állna jobban?
Ezek között sok az egyenes.
Akkor mindig vasalnom kéne nem?
szerintem menj el egy fodrászhoz, ő elvileg, ha rendesen képzett, meg kellene tudja mondani, hogy mi az ami jól állna. Legalábbis az én fodrászom ilyen. mindig olyant vág, ami talál az arcomhoz, még sosem fogott mellé, megmondja, hogy milyen sampont, s milyen más szereket használjak ahhoz, hogy jó legyen.
nekem tetszene a hajad hosszabban :) plusz több balzsam, valami olyan sampon, ami rendbeteszi a szárazságodat. akkor nem is lesz ilyen puffos, mint a seprű. régen nekem is ilyen volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!