A babasamponok tényleg jobbak, mint a normális "felnőtteknek" való samponok?
Nem tudom, hogy másoknak mennyire vált/nem vált be, de az én hajam kiszárította, és nagyon gubancos volt utána, alig lehetett kifésülni (derékig érő hajam van).
Nekem a Gliss Kur vált be.
Én is kipróbáltam az összes babáknak való sampont, de volt, egyik sem jött be eddig. Aztán vettem a dm-ben egy Dulgon kids nevezetűt, és tök jó! Tisztít is, nem kell belőle fél flakonnal a fejemre önteni, hogy legyen habja (mint a Johnsonnál) és nem szárít, nem is gubancos tőle a hajam. Persze balzsamot is használok, meg olajat, de ez e sampon tényleg más. Én is vettem egy Gliss kurt előtte, kb. 2x mostam vele hajat, mert tök sz*r. Nagyon szárít és még zsírosabb lett tőle a hajam. Ez a Dulgon sampon nem tartalmaz szulfátokat és szulfitokat, és lényegében azok a károsak egy samponban. Ja, és szilikon sincs benne.
Én már az összes márkájú sampont kipróbáltam (ami megfizethető), hogy melyik a legkíméletesebb a hajamnak (combig ér, úgyhogy nem mindegy, mit kenek rá, mert tök hamar tönkre tud menni) és ez nyert! :)
450 Ft a dm-ben a 250 ml-es, még olcsó is.
Ez az: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!