Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilátornál tényleg kell...

Epilátornál tényleg kell sokat várni amíg megnő a szőr és csak utána lehet úja használni?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok és eddig csak borotváltam,állítóla ilyenkor rosszabb váltani,nade valahol el kell kezdeni. Az uncsi azt mondta nem szereti az epilátort,mert olyan sokat kell várni,amíg újra szedhesse:S Ez tényleg így van? Egy darabig akkor nőnie kell amíg újra "bekapja" és addig szőrös lábbal kell járni? :) Még sosem próbáltam,remélem megosztja vki a tapasztalatát!

Sziasztok

2010. ápr. 10. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem értem. Nem az lenne a lényeg, hogy minél tovább szőrtelen maradj? :-)

Én epilátort használok, de néha időhiány miatt borotválok is. Epilátor után sokkal tovább sima marad a lábam, és soha nem borostásodik, míg borotva után nagyon hamar elkezd borostásodni.

Amúgy nem kell sokat várni, mert az összes szőrtüsző nem egyidőben aktivizálódik, hanem egymás után, hullámokban. Amit ma szedk ki, az kb 3 hét múlva nő meg olyan hosszúra, hogy megint kiszedhesse az epilátor, de a közben "alvó" állapotú szőrtüszők folyamatosan élednek és növesztik az új szőrszálakat, tehát minden héten van mit kiszedni.

2010. ápr. 10. 17:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Epilálj hetente, a rövid szálakat is ki tudja szedni az epilátor.

Én 6 éve epilálok.

2010. ápr. 10. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!