Nektek mi a trükkötök a zsíros haj ellen?
Figyelt kérdés
nekem már hajmosás utáni második napon annyira zsíros, hogy muszáj felkötnöm. nem tapogatom, fésülöm sokat, nem is használok rajta hőt, vagy balzsamot, olajakat. és nem tudom mit tegyek. még felkötve is sajnos nagyon látszik. a többi lánynál viszont szinte egyáltalán nem látszik! olyan mintha nekik sosem lenne zsíros a hajuk! mi lehet a titkuk? nektek milyen módszereitek vannak?2016. máj. 24. 22:02
1/3 anonim válasza:
Hany eves vagy? Pubertas korban gyakran elofordul az ilyesmi, abszolut termeszetes dolog.
Amit tehetsz :
-Szaraz sampon
-Hagyj ki egy hetet hajmosas nelkul, utana kevesbe fog zsirosodni.
2/3 anonim válasza:
Száraz sampon, bár nekem az csak egy napra ér valamit.
Alaposan mosod, teljesen kiöblíted, balzsamot csak a végére teszel?
3/3 anonim válasza:
Semmi trükk... ha zsíros akkor mosd meg a hajad. Attól hogy felkötöd még ugyanúgy látszik hogy zsíros. Nem megoldás. Szilikonmentes sampont használj, mert a szilikonos is zsírosíthat. Plusz étkezz egészségesen, igyál sok vizet. Ez mind fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!