Hogyan csináljam ilyen egyenesre a hajam? (KÉP)
Nekem is kb. ugyanilyenre van vágva a hajam, hogy felül rövidebb, de növesztem, de addig is szeretném ha normálisan nézne ki. Nekem állandóan a fejem mellett kiáll hullámosan, de ez leírhatatlan hogy áll.
Valahogy mintha lenne egy íve , pedig rendesen levasalom, mégis olyan :(
próbálkoztam a beszárítással is, hogy egyenesre húztam, utána meg kivasaltam, akkor kicsit jobb volt de akkor sem az igazi :S
meg hajhabbal is próbálkoztam, utána waxxal, de még úgy se...
ezeket már mind próbáltam, akkor egyetlen reményem az, hogy a kencéket kipróbálom...
köszönöm a válaszokat!
Hát szerintem tényleg hajvasalóval érhetnéd el a legjobb hatást, de nem értem neked miért nem használ...Milyen fajtát használsz?
Szerintem megéri egy kicsit több pénzt költeni rá, tapasztalatból tudom: az enyém 10 ezerbe került, és nagyon szép hatást lehet elérni vele.
Mindenesetre már módszerekkel is lehet egyensíteni a hajat. Találtam két jó oldalt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!