Mért nem szőkül ki a hajam?
most középszőke vagyok (amúgy barna színű, de a dobozra középszőke volt írva)
Palette xxl colort használtam, de semmi, még csak világosabb sem lett egy kicsit sem =S
én itthon szőkültem ki. Simán meg lehet csinálni, csak ésszel. Én DMben, Rossmanban vettem olyan hajfestéket, amire rá volt írva, hogy szőítő. Garnier-nek is van, és Palettének is (amit te vettél, szerintem az természetes hajat világosít, nem festettet, én is vettem olyat először, és nekem se használt).
Az ilyen hajfestékekben van szőkítő por is, amit egyszerűen belekeversz a festékbe. Semmi macera. Bár én féltem az egész hajamra rákenni, szóval én tincsenként haladtam, lassabban szőkültem, de egészségesebb volt a hajamnak, és nem kellett attól félnem, hogy valamit elszúrok.
Sok sikert.
Először is:
A középszőke hajfesték az a hajadon világosbarna lesz, ha festetted előtte ha nem!
Ha világosítani akarsz vegyél világos hamvas szőke festéket+ 9 %-os hidrogén -peroxidot, akkor olyan lesz amilyet szeretnél! Fodrász kellékbolt!
Hát ez hajtípustól is függ...van, akinek csak több órás procedúrával lehet kiszőkíteni a haját.
Szerintem keress fel egy fodrászt. Ha nagyon szeretnél szőke hajat, ő biztosan tud majd segíteni.:D
ezt használtam, szerintem ez elég világos! =D
de akkor úgy tűnik a h2o2-s festék kell, de arról eddig azt hallottam, hogy széttöri a hajat meg tönkreteszi és ezért nem mertem azzal szórakozni :$
köszönöm szépen az eddigi válaszokat! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!