Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mért nem szőkül ki a hajam?

Mért nem szőkül ki a hajam?

Figyelt kérdés

most középszőke vagyok (amúgy barna színű, de a dobozra középszőke volt írva)

Palette xxl colort használtam, de semmi, még csak világosabb sem lett egy kicsit sem =S

2010. ápr. 10. 15:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
már festett hajra festettél rá?
2010. ápr. 10. 15:06
 2/14 A kérdező kommentje:
igen, de 1 hónappal ezelőtt festettem
2010. ápr. 10. 15:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem otthon ezzel ne próbálkozz..egy jó fodrászt keress..
2010. ápr. 10. 15:19
 4/14 A kérdező kommentje:
már vagy 3 éve festem saját magamnak a hajam, semmi gond nem volt vele, mikor először szőkültem ki sötét lilából csináltam és tökéletesen befogta =S ezért nem értem hogy most mi van..
2010. ápr. 10. 15:24
 5/14 anonim ***** válasza:

én itthon szőkültem ki. Simán meg lehet csinálni, csak ésszel. Én DMben, Rossmanban vettem olyan hajfestéket, amire rá volt írva, hogy szőítő. Garnier-nek is van, és Palettének is (amit te vettél, szerintem az természetes hajat világosít, nem festettet, én is vettem olyat először, és nekem se használt).

Az ilyen hajfestékekben van szőkítő por is, amit egyszerűen belekeversz a festékbe. Semmi macera. Bár én féltem az egész hajamra rákenni, szóval én tincsenként haladtam, lassabban szőkültem, de egészségesebb volt a hajamnak, és nem kellett attól félnem, hogy valamit elszúrok.

Sok sikert.

2010. ápr. 10. 15:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Először is:

A középszőke hajfesték az a hajadon világosbarna lesz, ha festetted előtte ha nem!

Ha világosítani akarsz vegyél világos hamvas szőke festéket+ 9 %-os hidrogén -peroxidot, akkor olyan lesz amilyet szeretnél! Fodrász kellékbolt!

2010. ápr. 10. 17:07
 7/14 anonim válasza:
osztom az elöttem szólót.
2010. ápr. 10. 17:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát ez hajtípustól is függ...van, akinek csak több órás procedúrával lehet kiszőkíteni a haját.

Szerintem keress fel egy fodrászt. Ha nagyon szeretnél szőke hajat, ő biztosan tud majd segíteni.:D

2010. ápr. 10. 18:01
 9/14 anonim ***** válasza:
vagy próbálj világosabb hajfestéket.
2010. ápr. 10. 18:02
 10/14 A kérdező kommentje:

[link]

ezt használtam, szerintem ez elég világos! =D

de akkor úgy tűnik a h2o2-s festék kell, de arról eddig azt hallottam, hogy széttöri a hajat meg tönkreteszi és ezért nem mertem azzal szórakozni :$

köszönöm szépen az eddigi válaszokat! =)

2010. ápr. 10. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!