Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ombre hajfestés otthon, hogyan?

Ombre hajfestés otthon, hogyan?

Figyelt kérdés

Még sose festettem be a hajam, még fodrásznál se, pedig már 23 éves vagyok.. :D Ez az ombre nagyon tetszik nekem, megpróbálnám otthon is, mert a helyi fodrászt megkérdeztem és 4000 ft-ért festené be azt a pár centit a hajam végén... :D

Szóval szőkés barna hajam van, és csak a végét festeném be magamnak...:) Hogyan kezdjem, miylen festéket vegyek stb..? :)

Köszike a válaszokat, próbálok ügyes lenni!!! :)

B.

2016. máj. 23. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Így fog kinézni a történet: Elmész a drogériába, veszel valami szőkítőt meg festéket (jobb esetben talán azt az ombre festő készletet vagy mit, ha lehet ott kapni), hazamész, boldogan nekiállsz, kivárod a festék hatóidejét, hajat mosol, megszárítod... Rájösz, hogy úgy néz ki, mintha belógattad volna a hajad egy vödörbe. Nem tetszik. Kiadtál rá többezer forintot már így is, de elmész a fodrászhoz, aki 4000-ért rendbehozza.

Az ombrét nem könnyű (jól) megcsinálni, 4000 forint abszolút nem sok érte, főleg, ha jól sikerül, Pesten akár 15-öt is elkérnek érte. És nem kell havonta újrafestegetni, mert nem nő le, a szó általános értelmében.

2016. máj. 23. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ombre az színátmenet, nem sima festék a hajra kenve... még egy átlag fodrász sem tudja megcsinálni, csak aki tanulta ezt, és gyakorlott. Olyat keress és nála csináltasd. A 4000 ft nagyon kevésnek tűnik érte egyébként.
2016. máj. 23. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Sehogy.
2016. máj. 23. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp olyan fodrászhoz menj akinek az oldalán vannak saját képei az ombrékről amit csinált. Tényleg nem sokan tudják szépen megcsinálni. Magadnak pedig semmiképp ne csináld.
2016. máj. 23. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Otthon sehogy, nagyon nem ajánlott. Ismerősöm is elcseszte a haját szépen.. Le is égett a végéből valamennyi.

Megveszed 3-4ezerért a cuccokat és nem lesz olyan, még sok fodrász sem tudja megcsinálni! Mesélte az én fodrászom hogy javított már csúnya dolgokat...

És mehetsz a fodrászhoz újabb 4ezerért (ami amúgy nem sok egyáltalán és egyszer kell megcsinálni, nem havonta!) megjavítani. Nálunk egy festés 5000Ft ha te viszed a festéket... 4000-et bőven megéri ha ő csinálja és olyan lesz amilyet szeretnél.

2016. máj. 23. 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
próbálok ügyes lenni!!--> próbálni próbálhatod, de tuti nem fog sikerülni, szóval inkább ne kockáztasd a hajadat :D
2016. máj. 23. 21:02
 7/8 A kérdező kommentje:

Naa sziasztok! Képzeljétek sikerült :)))

Elég barna már a hajam, és vettem egy szőke hajfestéket, azzal próbálkoztam, és egy nap már 3x-ra festettem át, és nem lett nagy a változás, de a vége szépen kiszőkült!! Természetes és szép lett a hatása :)

2016. máj. 27. 12:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon nehezen fogta be a hajamat sajnos a festék, így is kb 1 árnyalattal lett világosabb :D

Kezdetnek jóó! :D

2016. máj. 27. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!