Milyen színű melírt rakassak a hajamba? ->
Ilyen színű a hajam, kicsit talán csokisabb árnyalatú!
A hajam formája az ugyan ilyen és arra gondoltam, hogy ott a legfelső szinte tüsis részhez nem nyúlnék, hanem csak az alatta lévő jó pár tincset beszíneztetni egy ilyesmi szőkével mint a képen látható csajnak. Azért gondoltam, hogy a felső részt ne mert így nem látszik a lenövés és persze csak melírtincsek.. De nem tudom mennyit és hogy egyáltalán jól állna e ehhez a frizurához a barna hajhoz a szőke melír..
Segítsetek! ;)
Én sem saját kezűleg akarom. :)
Amúgy az én hajam már bírja a strapát, de azért lekopogom! :D
Én kb. 2 havonta vágatom a hajam, mert régen tettem egy fogadást, miszerint, 12 hónapig olló nem ér a hajamhoz, persze közbe folyamatosan festettem és egyenesítettem a hajam, na most ettől ment tropára, 30 cm-t le kellett vágni belőle most meg már inkább maradok a rövid hajnál. Befestettem a saját hajszínemmel és már kb a fele le is nőtt, de szerencsére egyáltalán nem látszik, így gondoltam kis melírra mert nagyon snassz..
Szóval akkor kevés az néha több.. :D
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!