Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen színű melírt rakassak...

Milyen színű melírt rakassak a hajamba? ->

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen színű a hajam, kicsit talán csokisabb árnyalatú!

[link]

A hajam formája az ugyan ilyen és arra gondoltam, hogy ott a legfelső szinte tüsis részhez nem nyúlnék, hanem csak az alatta lévő jó pár tincset beszíneztetni egy ilyesmi szőkével mint a képen látható csajnak. Azért gondoltam, hogy a felső részt ne mert így nem látszik a lenövés és persze csak melírtincsek.. De nem tudom mennyit és hogy egyáltalán jól állna e ehhez a frizurához a barna hajhoz a szőke melír..

Segítsetek! ;)

2010. ápr. 10. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon jól nézne ki,tetszik ez a frizura:)
2010. ápr. 10. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
egyébként nem hiszem olyan sok kéne bele,egy olyan 6-7 tincs elég lenne szerintem.
2010. ápr. 10. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem se kell bele olyan sok:)
2010. ápr. 10. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
háát...egyik barátnőmnek volt szőke melírja alul és eléggé eltöri azért az is a hajvégeket és egy idő után nagyon csúnya lett.Szerencsére fél év alatt megnőtt annyira ,hogy kivágathassa és a haja se legyen rövid
2010. ápr. 10. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
ja és fodrász csinálta szóval még csak nem is saját kezűleg
2010. ápr. 10. 13:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Én sem saját kezűleg akarom. :)

Amúgy az én hajam már bírja a strapát, de azért lekopogom! :D

Én kb. 2 havonta vágatom a hajam, mert régen tettem egy fogadást, miszerint, 12 hónapig olló nem ér a hajamhoz, persze közbe folyamatosan festettem és egyenesítettem a hajam, na most ettől ment tropára, 30 cm-t le kellett vágni belőle most meg már inkább maradok a rövid hajnál. Befestettem a saját hajszínemmel és már kb a fele le is nőtt, de szerencsére egyáltalán nem látszik, így gondoltam kis melírra mert nagyon snassz..

Szóval akkor kevés az néha több.. :D

Köszi a válaszokat

2010. ápr. 10. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!