Mitől viszkedhet a bőröm?
Figyelt kérdés
Mikor kezdek megizzadni akkor elkap egy szúró viszkető érzés,borzalmasan kellemetlen ez.kb egy 5-10 percig tart.Néztem,hogy a kiszáradt bőrnél is viszket az ember ha megizzad vettem sokféle testápolót,de egyik sem használt.Esetleg tudna valaki ajánlani valami jó testápolót?2016. máj. 18. 17:39
1/6 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem,hogy elejében csak a hátam viszketett most már az egész testem.
2016. máj. 18. 17:44
2/6 anonim válasza:
Okozhatja a ruha, mosópor, öblítő is. Vagy valami bőrbetegség. Orvoshoz kéne menned vele.
3/6 anonim válasza:
Az izzadság önmagában kiváltja a viszketést.Nedves törlőkendő.
4/6 A kérdező kommentje:
KB.1 Hónapja viszketek eddig nem viszkettem akárhogy megizzadtam.Pedig volt olyan is,hogy a pólóm olyan vizes volt mintha meg mártották volna 1 vízzel teli kádban.
2016. máj. 19. 11:32
5/6 anonim válasza:
Úgy is viszketsz, hogy nem izzadsz?
Mert ha igen, akkor valószínű, hogy sok a véred húgysav tartalma, ami máj és vese működési problémákra/rendellenességekre vezethető vissza. Menj el vérvételre, és kérd ki az alaposabb vizsgálat papírt, vagy valami hasonló a neve.
6/6 A kérdező kommentje:
Rájöttem mi a problémám,csalánkiütésem van,csak nem tudom,hogy mitől.
2016. máj. 21. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!