Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudom eltüntetni a...

Hogyan tudom eltüntetni a sebeket?

Figyelt kérdés
Derült égből jött a hír, hogy holnap fotózásom lesz, na már most az arcomon van egy-két seb/heg és pattanás... Valaki hogy hogyan tudnám holnapra eltüntetni őket? Már nem tudok elmenni kozmetikushoz.
2016. máj. 18. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Bepanthen kenőcs, remélem jól írom, elvileg hegesítésre van, de nekem egyszer a neogranormon kenőcs segített ugyanígy sürgős esetben, 2-3 óránként kenegettem és másnapra alig látszott

ha meg pattanásról van szó, azt ha kinyomod, hintőporral beszóród aztán mehet rá korrektor, alapozó és nem látszik, vagy ma még bekenheted neogranormonnal azt is, ha van otthon

2016. máj. 18. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Korrektor arra a kis időre utána hagyd magától gyógyulni.
2016. máj. 19. 11:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindkettőtöknek! :)
2016. máj. 21. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!