Minden festett hajat ugyanúgy kell ápolni? Az extrém színűeket is?
A Manic Panic, Electric Lizard hajfestékét szeretném kipróbálni. Bár azt hallottam, hogy nem egy tartós cucc.
Van valamilyen dolog, amivel tartósabb lesz a szín? Termék, olaj, something.
:D
Akkor lesz tartósabb, ha ezt betartod. Festés előtt kizárólag samponnal moss hajat, a színezőt a száraz hajadra vidd fel, hagyd fent néhány órán át. Tiszta vízzel öblítsd ki, ekkor használhatsz balzsamot is.
Ezen kívül nincs más, ami tartósabbá teszi.
Néhány óra?
Tuti tartós lesz, ha már nem lesz hajam. :D
Biztos ez?
Az extrémebb színek mindig sokkal gyorsabban kopnak, akármilyen profi sampont/balzsamot használsz.
Általában 2 hetente újra kell festeni.
Tapasztalat. Voltam már lila, pink, türkízkék, neon zöld, piros, szóval elég sokféle. :)
Az a két hét nem is rossz. :D
Bár ez a márka elég drága. Esetleg tudtok zöld hajfestéket, ami nem színező? :D
Zöldből csak színezőt szoktak, esetleg fodrászkellékest kérdezz meg.
A kékhez közelibb árnyalatok gyorsabban kopnak, valamiért a kéket nem szereti a haj.
Amúgy az ilyen színezőktől nem lesz baja a hajadnak ha tovább rajta hagyod, ezek nem szőkítik mint a hajfesték, nem kell hozzájuk oxi, ezek csak sima festékkrémek, valaki felkeni este és reggel lemossa.
Wow, menő, köszi a válaszokat.
Még gondolkodom a dolgon, ha jobban fizető állásom lesz. :D
Én is órákig hagyom rajta (kék-fekete csíkos a hajam). Megmosom samponnal, rá a cucc, 2-3 órát rajta van, utána hideg vízzel le és rá a balzsam. Nekem elég sokáig tart (havonta festem újra) de én hetente csak egyszer mosok hajat mert nem zsírosodik. Aki gyakrabban mos, annak nyilván hamarabb jön ki mert a sampon az, ami leszedi. A színvédő sampon, balzsam nekem nem adott semmi plusz élményt, ugyanaddig tart vele a szín, mint bármelyik másikkal.
Ami nekem még bevált, hogy a 2 hetente esedékes hajpakoláshoz teszek egy kis festéket, úgy hagyom rajta és szépen felélénkíti a színt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!