Vörös vagy a lilás haj rockeresebb?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és beszeretném festeni a hajam. Szerintetek melyik szín áll jobban egy rocker-emo lanynak?
Vörös- [link]
Lilás - [link]
2016. máj. 16. 19:03
1/7 anonim válasza:
Én régen lila voltam. Most vörös. Lényegtelen mi a rockeresebb ez szubjektív. Kinek mi . Azt válaszd , ami jobban áll . 20/l
2/7 anonim válasza:
Rockerség szempontjából annyira mindegy, hogy milyen színű a hajad. Amúgy szerintem mindkettő szép, azt válaszd, ami neked jobban áll.
Olyan pirosat anno szerettem volna de aztán láttam egy csajon, hogy milyenre kopik és letettem róla. Lila voltam, az barnára kopott, szóval arról is letettem :D
Most fekete vagyok kék csíkokkal már évek óta.
3/7 anonim válasza:
Lilával jobban nézel ki, szerintem a lilát válaszd!
4/7 anonim válasza:
vörös. a lila inkább punkos :) de egyébként a kék sem rossz de az szintén punkos :D igazából tök mindegy, a lényeg hogy neked tetsszen
5/7 anonim válasza:
Nincs olyan hogy rockeresebb hajszín. Az egyik szín meleg, a másik hideg, szóval azt válaszd amelyik a bőrszínedhez illik a kettő közül.
6/7 anonim válasza:
a vörös nagyon szép és különleges! :) a lila meg alig látszik igazából, inkább feketének hat.
7/7 anonim válasza:
Mi az a rocker-emo? Már bocs...
By: egy Rocker lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!