A hajam miért ilyen lassan nöl?
Az ember haja limitált hosszúságúra tud nőni, ami egyénenként változó.
A hajszálaknak van egy élettartama, ameddig nőnek, utána kihullanak, és a hajhagyma pihen, helyébe lép egy másik - ezért vannak mindig a babahajak.
A hajszál növekedési sebessége is adott, szintén egyénenként változó, átlagosan egy centi havonta.
Belátható tehát, hogy hiába növeszted akár évtizedekig, egy bizonyos méretnél nem lesz hosszabb. Ha már egy ideje stagnál a hajad hosszúsága, akkor te elérted a maximumot.
Hiába írod privátban, hogy "de nem így van", attól még így van. Ez egy tény, hogy minden embernek van egy maximum, amit elérhet a haja. Ismerek olyat, aki váll alá sem tudja növeszteni, pedig évek óta nem vág belőle.
Neki ez jutott, neked meg az.
Közben írtál még egy privátot, hogy kislánykorodban hosszabb volt.
Gondolkozz már, kislány korodban is ugyanannyi távolságra volt a fejed a hátadtól? Segítek, nem, mert azóta nőttél, te IQ betyár :D A hajad hossza nem változott, csak tested nőtt meg :)
Az előző kommentáló Jol írja
Mindenkinek van egy maximum ameddig nő a haja
Mondjuk en most jovesztem Es nekem gyorsan nő a hajam
De neked Ugylatszik nem Szoval ezen nem tudsz ( termeszetesen) segíteni
Jo de en nem tehetek rola hogy lassan nő !
Ez egyentol függ hogy milyen gyorsan nő !
Tudom ajánlani azt hogy minden este 4 percet maszirozd a fejborod Es akkor gyorsabban nő
Vagy ricinusolajat maszirozni a fejborodbe ! Hatha ez segít
Es en nem veszekedni akartam veled-csak Szolok-
Kiprobaltad a maszirozast ?
Es sok mindenkinek ajánlottam Es sokaknak segített ( mindenkinek ) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!