Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehetne csinálni a hajammal?

Mit lehetne csinálni a hajammal?

Figyelt kérdés
Az a bajom vele, hogyha megmosom akkor elég száraz, ráadásul elég sűrű és egyébként vasalom, mivel hullámos, de szörnyen rendezetlenek a hullámok benne. 1 napig a vasalás után nagyjából így marad, de még mindig száraznak néz ki, és ha a levegő nedvesebb, pl. esik az eső, akkor elkezd szállni, begöndörödik és olyan mintha hajléktalan lennék. A második napján mosás után már az első tincsek itt elöl zsírosak, és a fejem búbján is. A harmadik napon már úgy néz ki mintha a kutya szájából szedtem volna ki. Nagyon örülnék hogyha szép hullámok lennének benne, mivel tetszik úgy, de sajnos a természetes állapota túl rendezetlen és furcsa. Mit tanácsoltok?

2016. máj. 14. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ez a gondom :( csak nekem emellett toredezett is a vege... ugyhogy en is kivancsi lennek erre mi lehet a megoldas
2016. máj. 14. 14:31
 2/5 anonim válasza:
41%
Nekem is ez volt a gondom de ha raktok rá hajpakolásokat / hajolajokat akkor nagyon sokat tudnak segíteni a haj texturáján .. én mosás elött mindig készítek egy házilag egyszerű de annál hasznosabb pakolást ami 2 tojából, mézből, és olivaolajból áll. Ha ezeket össze kevered majd a hajad végére kened kb 30 percig majd samponnal kimosod sokkal selymesebb tapintásu lesz a hajad. Persze ezt a pakolást folyamatosan kell csinálnod ott mindig szebb legyen és helyre álljon a hajad. Mosás után érdemes beszerezni egy hajvégápolot vagy hajolajat amit a rossmanba vagy bármelyik drogériában be tudsz szerezni ..kimondottan a szaraz hajat táplálják ..én a L'oreal elseve selymes olajat használom ..egy cseppet belenyomsz a tenyeredbe eldörzsölös majd fel viszed a hajad végeire..már első használat után is látványos. Kerüld a hajvasalást és egyéb ilyen dolgokat és érdemes kreatinos sampont beszerezni...persze az is segit ha belülről is táplálod a hajad ...pl hajvitaminokkal és egészséges táplálkozással. Ha pedig hosszabb hajra vágy a ricinus olaj az ami igen sokat tud segíteni melyet a fejbőrbe kell maszirozni ami ugyan csak selymesebbé teszi a hajadat és táplálja. Remélem tudtam segíteni ;)
2016. máj. 14. 16:05
 3/5 anonim válasza:
Miután megmosod es meg vizes akkor ha hajhabot raksz rá es ugy szaritod meg az is szebbé tudja varázsolni a hajad állagát
2016. máj. 14. 16:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, a durva zsírosodásra valamit tudnátok ajánlani?
2016. máj. 14. 20:58
 5/5 anonim válasza:
A durva zsírosodásra: ne mosd sűrűn, és a hajolajat is ajánlom:) (ami spriccelős)
2016. máj. 15. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!