Hajat szeretnék festen, lehet diófa kéreggel? (több infó lent)
Figyelt kérdés
Hello. Hajat szeretnék festeni. Olvastam valahol hogy természetesen is lehet. De ahoz kéne tölgyfa kérge de én csak diófa kérgét tudok szerezni. [link]
itt a link is. A világosbarnát szeretném. Megcsinálhatok diófa kérgével is?
2016. máj. 14. 14:09
1/3 anonim válasza:
diófa kopácsból lehet . lehet nem pont így hívják.a burok az a lényeg. vagy még diófa levél ami színez.
a kéregről nem hallottam ilyet. meg ne is bántsd a fát. max ha találsz a fa alatt kérget, kipróbálhatod,de szerintem levelét és kopácsát próbáld,azok tényleg sötétítenek.
2/3 A kérdező kommentje:
Den nekem világos barna kéne. mert sötét hajam van. És a zöld levéltől nem lesz zöld a hajam?
2016. máj. 14. 14:48
3/3 anonim válasza:
Sötétből világos csak szőkítéssel lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!