Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek mi a legjobb...

Szerintetek mi a legjobb szőrtelenítési mód?

Figyelt kérdés

Borotva, gyanta vagy epilátor?

Most borotválom a lábam ès ezt olyan 3-4 naponta újra kell csinálnom.

Olvastamtam ,h ez nem a legjobb módszer mert,h erősebb lesz tőle a szőr. Tehát ezt leszeretnèm váltani vagy gyantára vagy epilátorra!

Szerintetek melyik a jobb?

Ha gyantát használtok akkor milyet ès mennyi idő múlva kell megint gyantázni?

Ès mekkorára kell egy újjabb gyantázás előtt megnőnie a szőrnek? Könnyű otthon használni vagy szenvedtek vele? Igaz az h ha valaki rendszeresen gyantáztat egy idő után egyre kevesebb ès kis nem látható szőre lesz?

Az epilátort egyszer próbáltam,de abbahagytam mert nagyon fájt. Igaz akkor voltam 13 èves ès nem volt vlm nagy a fájdalom küszöböm. De mára már elèg jól tűröm a fájdalmat.

Az epilátort milyen gyakran kell használni? Mekkorára kell megnöveszteni a szőrt,h kibírja tèpni? Melyik fajta a legjobb?

Előre is köszönöm a válaszokat!

14/L

2016. máj. 14. 11:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát ha nem most de jövő hètvègèn teszek egy próbát,h mennyire birom. Remelem jo lesz mert itt lesz az oszt.kirandulas,ballagas stb... Sokat segitett a velemenyetek,kosziii :) :)
2016. máj. 14. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Soha nem használtam a borotván kívül mást a testemen. Nem értem, pl. nyáron hogy működik a gyantázás. 50 fokban hosszúgatya?

Na, mindegy. A szőr nem erősödik semmitől. 13 évesen kezdtem borotválni a lábam, akkor még nagyon erős, fekete szőröm volt. Most már csak barna, és tele vagyok kopasz foltokkal, pl. a térdemen nem nő szőr, pedig régen olyan szőrös volt, mintha koszos lenne. Valószínűleg a hormonok miatt van, tininek szőrösebb meg büdösebb voltam - ejj, de szép mentális kép :D - de ezt kinövi az ember.

Epilátort az arcomon használok, nagyon nem szeretem, de ez van.

2016. máj. 14. 16:52
 13/13 A kérdező kommentje:
En eddig mèg nem vettem èszre,h erősödne.Nekem pont ezèrt nem olyan szimpi a gyantázás.Ha már választani kell akkor ink epilátor vagy esetleg borotva. Koszi
2016. máj. 14. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!