Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milye arnyalatu koromlakkokat...

Milye arnyalatu koromlakkokat szerezzek be, amik elegansak, illetve vaganyak? 23L

Figyelt kérdés
2016. máj. 13. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Amilyen neked tetszik, minden színből van és mindenféle változatban. Elegánsak szerintem főleg a nude színek, nagy előnyük, hogy bármilyen színt felvehetsz hozzá és esetleg a halvány rózsaszínek, vagy a bordó, de az inkább télen. A vagány az mindenkinek mást jelent, én pl. nagyon szeretem a különböző szögekből nézve más színű körömlakkokat, vagy a metálos színeket.
2016. máj. 13. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Alap a fehér és halvány rózsaszín/testszínű, hogy tudj francia manikűrt csinálni, annak ugyanis mindig van divatja, és mindenhová illik, hétköznapra és ünnepre is. Azon kívül ami tetszik. Én feketét, szürkét, sötétkéket, sötétzöldet szoktam használni.
2016. máj. 13. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nude árnyalatok, halvány rózsaszínek, élénk piros, bordó, fekete és fehér.
2016. máj. 13. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Én bordót szoktam, az egyszerre elegáns, de vagány is. :)

Nude, színtelen, halvány rózsaszín visszafogott, elegánsabbak. Matt lakkok közül viszonyt a színesek is kissé elegánsabbak, de mégis vagányak is. Pl.:

A sötétebb, erőteljesebb színek vagányak (mondjuk nem annyira a neon színek, hanem inkább vörös, sötétkék, sötétzöld).

2016. máj. 13. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
2016. máj. 13. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagány.. Jesszus mint valami roma :D
2016. máj. 13. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Rövid körmön szinte minden szín lehet elegáns (persze ruhák függvényében).
2016. máj. 13. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!