Nagyon sötétbarna haj?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni a hajszínezőt. Nekem a sötétebb vörös árnyalatok tetszenek, viszont nagyon sötét a hajam színe, már-már fekete. Szerintetek ezt befogná valamelyik színező?
Festéket egyenlőre nem akarok!
Köszönöm
2016. máj. 11. 18:05
1/5 anonim válasza:
Szia
Festve van a hajad sotetbarnara vagy termeszetes? Egyebkent szerintem fog rajta valamit, de a hajad sotetbarna lesz csak a fenye lehet majd voroses.
2/5 anonim válasza:
Szerintem valamennyire biztos befogja,bár lehet tényleg csak fényben fog látszani hogy vöröses.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
Alapból sötétbarna a hajam, sosem volt festve
2016. máj. 11. 19:20
4/5 anonim válasza:
A színezők nem képesek a haj világosítására. Ha majdnem fekete a hajad, akkor ezután is olyan lesz, max. a napfényben lesz vörös csillogása.
5/5 anonim válasza:
Csak fényben lesz vöröses, az is hamar eltűnik. Színező nem nagyon fog meg főleg sötétet, világos hajat lehet vele szép eredménnyel sötétebbre festeni. Nekem is sötétbarna, feketés barna már-már, alapból pedig sötétszőke. A színezők foltosan fogták be. Semmi nem fogja meg ami világosabb, még a rendes festék sem. Fodrász kellett hozzá, le kell szívni belőle és úgy befesteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!