Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ismerosom ket sampont osszekev...

Ismerosom ket sampont osszekever. Palette skandinav szoke es palette ezust szoke. de ettol mennxire torik a haj?

Figyelt kérdés
2016. máj. 11. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezek hajfestékek, szerintem felesleges keverni, mindkettő rendesen tönkreteszi a hajat, mivel nagyon világos szőkék.
2016. máj. 11. 16:28
 2/7 A kérdező kommentje:

En is alkalmazni szeretnem ,azert kerdezem.platina szoke akarok lenni vagy extra vilagos mint o..

En mar lassan 5eve szokitem a hajam,de soha nem lettem platina.

Eredeti hajszinem pedig sotet szoke.

Hajam hosszu volt anno mell ala ert kb most meg letort (mert nem vagattam) mell fole ero..

Valami jo modszert szeretnek amitol kevesbe torik a hajam,de platina tudnek lenni.

Egyebkent hasznalok gliss kur termekeket haj pakolad balzsam sampon hajolaj haj spray(ultimate mind)

Es hamvasito schaumat

2016. máj. 11. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
A szín az alap hajszíntől függ és ezek a bolti hajfestékek nem feltétlen világosítanak annyit, mint szeretnéd, én konkrétan a sötétbarna hajamra használtam ezeket a szőkéket, hogy világosbarna legyek és működött. Szóval ha szőke szerettem volna lenni, akkor előtte le kellett volna szívnom a hajamat, na az, ami nagyon tönkre vágja, de valamennyire ezek a bolti szőkék is. Szerintem érdemesebb lenne kevésbé világos árnyalatot választanod, ha óvni akarod a hajadat.
2016. máj. 11. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Fodrászt tudnék ajánlani. A hajat először ki kell szőkíteni (tévedés, hogy ártalmas, megfelelő módon a jó minőségű anyagokkal dolgozva nem teszi tönkre a hajat), utána pedig színezővel (nem festékkel!) bekenni. Így garantált a szép szőke hajszín.
2016. máj. 11. 19:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj mas szin nem tetszik :/ vagy meg az extra vilagos szoke.de azis majdnrm platina
2016. máj. 11. 19:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Ki lett szivva.2x
2016. máj. 12. 01:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem jól lett leszívva... sötétbarna hajamhoz is csak egyetlen szőkítés és színezés kellett hogy fehér legyen. Persze normális mesterfodrásznál. Baja sem lett tőle mert kevert hozzá hajvédő cuccot. De otthon szarakodva sose lesz platinaszőke hajad, mert ilyen festékekkel nem lehet megoldani, se 300 ft-os kallos szőkítővel amit a legtöbben használnak.
2016. máj. 12. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!