Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Romantikus szőkéből Jégszőke?

Romantikus szőkéből Jégszőke?

Figyelt kérdés

Ebből a színárnyalatból: [link] (baloldali)

szeretném ezt: [link]

pont ilyen festéket vettem mert ezt a színt szeretném, de a kérdésem az hogy előtte kell e szőkíteni mindenképp?

Vöröses de mégis Romantikus szőke a hajfesték neve aminek kb az az árnyalata mint a hajamnak. (feketét szőkítettem és ez az eredmény)

És mivel nekem 30.án volt szőkítve a hajam most a héten lehetne még egyszer? két szőkítés és a szőkítés-festés közt mennyi ideig kell a hajat pihentetni

(az első szőkítés meg sem kottyant a hajamnak nem ártott semmit)

2016. máj. 11. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:
A hajtőre és a hajvégre nem lehet ugyanazt kenni, hiszen teljesen más a kiindulási alap! A lenövésed még kezeletlen, a már korábban festett pedig megint más pigmenteket tartalmaz, ráadásul korábban szőkített, ezért oda erős anyagot már nem lehet használni.
2016. máj. 11. 19:56
 2/3 A kérdező kommentje:
akkor valami szőke szerűt? ami nem vöröses? sötétszőke vagy valam?
2016. máj. 12. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Fodrásznak mindenféle anyaga van, meg tudja csinálni. Neked otthon esetleg többfélét kell venni, és annyiba kerül, mintha másnak fizetnél érte, ráadásul az ilyen korrekciós festések bonyolultak, nem csak annyi hogy rákenek egy doboz festéket aztán kész.
2016. máj. 12. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!