Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tartósan házilag hogyan\mivel...

Tartósan házilag hogyan\mivel tudom kiegyenesíteni a hajam?

Figyelt kérdés

Jön a nyár... kerti medence strand stb... nem akarom utána mindig vasalgatni a hajam félóráig... Amikor göndör a a hajam akkor pedig úgy nézek ki, mint valami fürtös kislány...

félhosszú egyenes haj tehát a célom.

18\F

2010. ápr. 8. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Könnyen, gyorsan, meló nélkül akarsz csodát? :-)

Köss a hajad végére ólomsúlyokat, akkor egyenes marad.

2010. ápr. 8. 22:32
 2/7 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam, hogy milyen készítmény van erre, amivel tartósan kiegyenesíthetem ....És amit meg is tudok venni, tehát ami nem csak fodrászok számára van forgalmazva...
2010. ápr. 8. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Én az X-Tenso-ról hallottam sok jót, nem is olyan megfizethetetlen, de szerintem jobban jársz, ha fodrász csinálja.. Sok lány mondta, hogy kb 5-10 ezer Ft között mozog az ára (fodrászostul, mindenestül) és jó pár hónapig bírja.
2010. ápr. 8. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer csináltam meg ilyen tartós hajegyenesítővel, jól tönkretette a hajam, pár árnyalatot világosodott is, ja meg annyira nem is lett egyenes az eleve nem túl hullámos hajam.
2010. ápr. 9. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmivel!
2010. ápr. 9. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:
annál nincs aranyosabb ha egy fiúnak göndör a haja!:D
2010. ápr. 9. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
hagyd göndören. *-*
2010. ápr. 10. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!