Hogyan tűntessek el itthon egy pattanás szerű puklit?
Figyelt kérdés
Olyan mint egy pattanás de amikor megnyomon olyan mintha víz jönne ki belőle vagy nem is tudom:/ Hogyan tűntessem el hamar?2016. máj. 9. 18:48
1/3 anonim válasza:
Fáj is? Mert akkor lehet, hogy mérges pattanás :/
De egyébként, én egyet mondok:
FOGKRÉM!!!!
Az egyetlen dolog, ami maximálisan beválik nálam, este felrakom, tiszta gázul nézek ki, mert persze megint nem bírtam ki, hogy ne nyomkodjam össze magam, és reggelre? Hűlt helyüket találom, teljesen sima a bőröm, egyszerűen semmi!
Ez most kicsit úgy tűnhet, mint ha reklámozni akarnék valamit és nagyon eladni :'D
De tényleg így van. Szóval én azt mondom, hogy fogkrém, vagy ha ráérsz, főzz vizet, áztass bele kamillát, és szép lassan dörzsöld át a kamillás vízzel az arcod.
Elvileg fertőtlenít, meg én úgy látom, hogy megszépíti így az egész arc-összképet.
Sok sikert, remélem beválik! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Csak ha megnyomon akkor fáj. Kipróbálom a fogkrémet!
2016. máj. 9. 19:01
3/3 anonim válasza:
Fertőtlenítőt tegyél rá.Teafa is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!