Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezt az arckefét használhatom...

Ezt az arckefét használhatom napi kétszer?

Figyelt kérdés
Ma vásároltam egy ilyen terméket: [link] Reggel-este szoktam arctisztítót használni és szeretném ennek a segítségével fölvinni. Viszont nem akarok rosszat a bőrömnek, nem tudom mennyire jó neki ha ilyen gyakran használom. Köszönöm a válaszokat. :)
2016. máj. 9. 14:05
 1/3 anonim válasza:
100%

Nem érdemes napi 2-szer,egy idő után nem lesz jó a bőrödnek. Gyorsabb lesz a faggyútermelése, felgyorsul a hámképződés is, de ez nem minden esetben jó, mert hamarabb lesz érdesebb az arcbőr,stb.

Nekem is van ilyen arckefém, de én csak heti 2-3 alkalommal használom, akkor is este és jól "behidratálom" utána. :)

2016. máj. 9. 14:17
 2/3 Sunshinedoll ***** válasza:
A bőröd típusától függ. Egy nem érzékeny, szárazabb bőr elbírhatja akár naponta is, egy érzékenyebb, pattanásra hajlamosabb, zsíros bőr viszont nem biztos. Napi kétszer szerintem semmiképp se, maximum napi egyszer! Te ismered a bőröd, használd, ahogy gondolod, figyeld a bőröd reakcióját, és ha kell, akkor vegyél vissza, vagy használd sűrűbben.
2016. máj. 9. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Elég a heti használat,naponta semmiképpen.
2016. máj. 10. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!