Tűvel szedd ki,aztán tendszeresen bőrradírozd a területet,majd kend be babaolajjal.
2016. máj. 9. 05:57
2/8 anonim válasza:
Le kell radírozni a bőrt,utána kiemelni és fertőtleníteni.A babolajtól begyullad és értelme sincs.
2016. máj. 9. 11:47
3/8 anonim válasza:
Én miután kiszedtem a szőrt, kifertőtlenítettem a benőtt részt, bekenem 100%ban természetes körömvirág olajjal, mert az gyulladás csökkentő. Nekem ettől nagyon gyorsan meggyógyul.
2016. máj. 9. 14:27
4/8 anonim válasza:
2-es!Ne írj már baromságot!Miért gyulladna be a babaolajtól?????
Évek óta használom,semmi bajom tőle!
2016. máj. 9. 17:41
5/8 anonim válasza:
Utolsó!Kozmetikus vagyok!Én tanultam nem tippelek.
2016. máj. 10. 13:26
6/8 anonim válasza:
Akkor hülyeséget tanultál!
Én meg tapasztalatból beszélek!
2016. máj. 12. 06:28
7/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire vészes a probléma, én is tűvel szoktam kihúzni a szőrt, abban az esetben ha egyáltalán meg lehet találni, utána érdemes lefertőtleníteni valamivel, de volt már olyan, hogy kb. 2 centis duzzanat lett belőle és nem láttam a szőrt, ilyenkor irány a doki. Olajat soha nem használtam ilyen esetben és nem is értem hogy mi értelme lenne.
2016. máj. 12. 09:24
8/8 anonim válasza:
Nem megy a szövegértés?
Azt írtam: rendszeres bőrradírozás után mindig kenje be!Nem azt hogy a gyulladásra kenjen olajat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.