Valaki akinek 2 naponta vagy akár naponta kell hajat mosnia?!
Zsíros hajra.
Milyen praktikákat ajánlotok? Sampon, pakolás, stb..bevált praktikák.
Éa hogy tudnám elérni, hogy heti 2x-3x kelljen hajat mosnom?
én a hajam formája miatt mostam naponta. aztán meguntam és elkezdem először csak 1 napot kihagyni, aztán most már elég heti 1-2 alkalommal hajat mosni.
Nekem igazából hozzászokott a kevesebb mosáshoz. A köztes időszakban próbálj ki valamilyen száraz sampont és fogd össze a hajad.
Konyorgom,csak a szaraz sampont ne! Alkalmankent okes,de egyebkent eltomiti a porusokat a fejborodon. Nem egeszseges allandoan hasznalni.
Illetve ha hagyod zsirosan,konnyen kihullhat. Persze,egy plusz napot siman lehetsz osszekotott hajjal,de annal tobbet nem erdemes.
Egyebkent az,hogy minel tobbszor mosod annal zsirosabb,nem igaz. Kb 6 eve mosom 2 naponta a hajam,es meg mindig kibirja. Ezt a feltetelezesemet borgyogyasz is alatamasztotta.
A zsiros hajra valo samponokat szinten keruld. Tulsagosan megtisztitjak a fejbort,ami elkezd vedekezni,ezaltal zsirosabb lesz. Ezt sajat magam is tapasztaltam,ezert hasznalok normal hajra valot. A balzsamot szigoruan csak a hajad vegere kend,hiaba mosod le a fejborodrol,valamilyen szinten ott fog maradni.
Irj nyugodtan,ha kerdesed van. Nekem is nagyon zsirosodik a hajam,hullott is nyaron. Emiatt rengeteg orvossal,illetve a fodraszommal is beszeltem a temarol. Elegge beleastam magam.
16L
Jó lenne tudni először is hogy mitől zsírosodik ennyire a hajad. Pl tinikorban nem nagyon lehet mit tenni ellene.
De okozhatja egészségtelen étkezés is, vagy a kemény víz, szilikonos samponok és hajápolók, vagy ha sokat fogdosod a hajad akkor az is. De ezeken lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!