Fáj a szemöldök gyanta?
Figyelt kérdés
vagy a csipeszes fáj a jobban?:D tapasztalatok?:D2010. ápr. 8. 17:28
1/7 anonim válasza:
A gyanta nem fáj de ha megszokod egy idő után a csipesz sem. Menny el jó kozmetikushoz aki gyorsan és szépen a legkevesebb fájdalommal megcsinálja neked.
2/7 anonim válasza:
csipeszes jobban fáj sztem első pár alkalommal
de kibírható.én már nem is érzem..
3/7 anonim válasza:
ojan mint amikor le akarják vágni a f@aszod
4/7 anonim válasza:
egyértelmű hogy gyanta :) gyorsabb és szebb a hatás is
5/7 anonim válasza:
Kozmetikus mondta: Inkább csipesz!!! Ha gyantázod akkor a későbbiekben megfog nyulni a szemöldöködnél a bőr és lógni fog!
Lehet, hogy most még szép, szebb de később ,megfogod bánni!
6/7 anonim válasza:
Ha nem vagy tapasztalt gyantázással kapcsolatban akkor ne próbáld mert a végén még jól elszúrhatod. Tapasztald ki és után menj ilyen látható felületre.
Amúgy a csipesz lassabb és türelmet igényel. De jobb.:D
7/7 anonim válasza:
Valóban csipesz!A legtöbb kozmetikus időhiány miatt gyanta és mehetsz.Én személy szerint csipeszelem mindenkinek.Pontos,precíz nincs égési sérülés,fertőzés és nem szedek ki olyan szálat amit nem kellene.A vendégem,ha érzékenyebb lejegelem előtte,meg sem érzi.Sőt előtte felpuhító krémet is kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!