Gyors hajnövesztésre tipp? A Vitanol C kb mennyibe kerül? :S
a ricinus olaj szempilla növekedésre jó..nekem van itthon 1-2 hete használom..(szempilláimra) írták 1 fórumon h kenjem bele a hajvégem és szebb lesz tőle.. BEKENTEM CSAK A HAJVÉGEM ÉS NAGYON KEVESET KENTEM ÉS NEKEM ÍGY IS BEZSÍROSODOTT..(tudom h m.kinek más a hajtípusa..)
és gondolj bele bekened OLAJJAL a hajad azonnal zsíros lesz..
én voltam ma a Rossmanba és vettem de Miclén regenert.. (és még volt Vitanol C és valami zöld csalános is..)itt(Szekszárdon) még van.. de ezek szerint hamarosan itt is megszűnik :(((((
előző vagyok..:\\\\
fogalmam sincs.. :@@@@ pedig ez olcsó volt.. és nekem szebbé tette a hajam.. és tényleg nőtt tőle v.mennyit. :(((
Valószínű találtak benne valami káros, v vmi anyagot.
Pedig én is észre vettem, hogy jó hatással van a hajamra.
04-09 14:52!
Senki nem állította egy fórumon se h nem lesz zsíros a haj, ha bekened ricinussal, de hajmosással kijön ne aggódjál, akkor szted használná bárki is, ha zsírosabb lenne tőle a haj?:D Pont h szép fényes lesz és puha!Attól, mert amikor rákened zsírosnak érzed(mivel olaj..) még nem lesz tőle zsírosabb a hajad hajmosás után, azért kell kiöblíteni!
Nekem egyébként használt a ricinus hajra:) és nagyon jó h szép puha lesz tőle a hajam, bár én még balzsamot is használok pluszba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!