Mit csináljak a hajammal?
Figyelt kérdés
Nagyon sok baba hajam van, vagy valami ahhoz hasonló a fejem tetején, kis rövid hajszálak. És ez miatt mindig úgy nézek ki mintha kócos lennék és nem tudom, hogy ezt hogy kellene kezelnem, hogy elmúljon vagy hogy azok most a baba hajak vagy mik.
Hátam közepéig érő hajam van és ezt a "kócos" kinézetett most kezdte el csinálni nem rég..de nem tudom miért..Eléggé furán néz ki így a hajam ez miatt..
Valaki tud segíteni?
2016. máj. 6. 19:47
1/4 anonim válasza:
Oké, a babahajak az az új, még növekvő haj. Mindenkinek van, van akinek több van akinek kevesebb. Néha furcsán tud kinézni, de szerintem nagyon aranyos alapvetően. És annak pedig, hogy most több van, örülj szerintem, mert ez azt jelenti, hogy dúsul a hajad.
2/4 A kérdező kommentje:
De annyira idegesítő, mert mindig kócosnak nézek ki. és nem csak elől van hanem az egész fejem teteje tele van vele.:(
2016. máj. 7. 19:02
3/4 anonim válasza:
Próbáld hajszárításnál "jól beállítani" a babahajakat, szoktasd őket , hogy merre álljanak. Esetleg egy jó sampon is segíthet.
4/4 anonim válasza:
Vagy pl.: befujsz egy olyan fogkefet hajlakkal amit nem használsz Es akkor azzal átfesulod a babahajaid
Remelem érted
Nekem ez a trükk beválik
Remelem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!