Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám így megcsinálni...

Hogyan tudnám így megcsinálni a hajamat?

Figyelt kérdés

Ilyesmire van vágva a hajam de a lényeg az, hogy én nem tudom így felállítani sehogy sem, se vasaló se lakkal se waxszal.Ha vasalom akkor is lelapul nem marad ilyen :(

Tudnátok segíteni benne, hogy mégis hogyan tudnám megcsinálni?

KÉP: [link]

2016. máj. 6. 04:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Megpróbálom neked leírni,és remélem sikerülni fog Neked.

Vasald ki a hajadat.

Emeld fel egy részét,ez Tőled függ,hogy hol szeretnéd,hogy az egekbe álljon,mint Neki.

Fújj alá hajlakkot,nem sokat,csak egy kicsit.

Tupírozd fel,de azért mértékkel,ne úgy mint a nyolcvanas évekbe.:D

Aztán a kezeddel óvatosan tapogasd,simísd le.

Majd fújj rá megint hajlakkot,hogy így maradjon.

Nekem ez szokott sikerülni,mikor ezt az opciót használom,amit most leírtam.Próbáld ki,remélem sikerül.

2016. máj. 6. 08:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg beszárítani,és arra hajlakk
2016. máj. 6. 08:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Hajhab, körkefe, szárít, hajlakk. És persze minőségi fodrászkellékes cuccokat használj, mert azok tényleg tartanak.
2016. máj. 6. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, lehet, hogy ezzel nem segítek, de kíváncsi vagyok. Mágis hogy a retekbe kerül a témákhoz oda jobbra alulra a szex?? Amikor a hajról van szó?? XD nem vágom..
2016. máj. 6. 19:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeteket! :)

Utolsó válaszoló azt csak azért írtam be mert sürgős volt és tudom, hogy abban a témában sokan nézelődnek és hátha valaki tud segíteni :D xDDD

2016. máj. 7. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!