Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna hajból lehet voros?

Barna hajból lehet voros?

Figyelt kérdés
Szeretném befesteni a hajamat vorosre (róka vorosre). Szerintetek be fogja a festék? Vagy inkább ne is próbáljam?

2016. máj. 5. 08:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Persze,hogy befogja.A barnát befogja a vörös.Nekem középbarna hajamra cseresznyevöröset festettem és nagyon intenzíven és szépen befogta én Palettet használtam.

Ellenkező esetben ha a vöröset ki akarod szedni belőle az már nagyon hosszú és kegyetlen folyamat,mert ha nem tudod kivárni,hogy kikopjon akkor csak szívatni lehet,de azzal tönkre megy a hajad.Nagyon meg kell gondolnod,hogy befested-e vörösre,mert ha megunod akkor nem igazán tudsz vele mit kezdeni,mert eléggé ragaszkodó szín.

2016. máj. 5. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha róka vörös alatt a világos rézvöröset érted, akkor az nem fogja be, mivel világosabb a hajadnál. Abból pedig csak egy vörösesbarna lesz, világosodni nem fog.
2016. máj. 5. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Én középbarnáról festem Palette ICC K16-tal és világos, narancsos vörös. :) Próbáld meg, aztán max nem lesz annyira intenzív... De nekem az. :)
2016. máj. 5. 15:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Minden képp megpróbálom :)
2016. máj. 8. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!