Fiúk! Őszintén, nálatok mit jelen a "csúnya lány" kifejezés? Nálatok mikor csúnya egy lány? Mennyire számít az arc, mennyire zavarnak titeket a pattanások?
Bevallom,nem vagyok valami szép,legalább is én nem látom magam túlzottan szépnek.Néha,kimondottan már csúnyának itélem magam.Van egy fiú,aki tetszik,és a mult héten együtt voltunk táborban (valamint a sulinkba jár).De kétlem,hogy én tetszenék neki.Nem vagyok az a "hű de sovány" testalkat,inkább az a teltkarcsú alkat,hófehér bőröm van (annyira,h már szinte zavar),göndör hajam,átlag barna szemeim,meg a homlokomon van egy-két bőrhiba.Sokan mondják,h ők a babaarcú lányokra buknak,meg a soványra...de én egyik sem vagyok.Persze,sokan mondták már,h mennyire szép vagyok,meg nem is vagyok kövér,de én nem hiszek nekik.Anyám szerint "önbizalom hiányos" vagyok,és ezért látom magam csúnyának.Szerintem meg...szimplán AZ IS VAGYOK!Nem tudom,h a fiúk mennyire értékelik igazán a lányoknál az alkatot,vagy a belsőt,de remélem van akinek nem csak a nyávogós kis agyonsminkelt,szőke plázap*csák jönnek be.
Fiúk,őszinte véleményt kérhetek,nálatok akkor mi a szép?Mennyi esélye van egy olyannak mint én,egy ultra helyes fiúnál?
Ha kell,képet is küldök..
13/L
Engem sokan rondáznak.... Nincs önbizalmam, látszik is rajtam ( lehajtott fejjel megyek az utcán stb.. ) utálom magam amúgy :'D de te biztos szép lehetsz ^^ küldj képet nekem is, kiváncsi vagyok :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!