Hogyan kell használni a Veninta Effectone hajszinezőt?
Figyelt kérdés
Most először fogok használni ilyesmit, és nem szeretnék bénázni vele. Szóval a tasakon csak annyi van, hogy "vigyük fel a megmosott, törülközőszáraz hajra, majd a hatóidő lejárta után alaposan mossuk le..."
- Mivel kell felvinni? Ugyanúgy ecsettel, mint a rendes hajfestéket, vagy elég, ha csak kézzel belemasszirozom, mintha samponoznám?
- Sima vízzel kell csak kimosni, vagy samponozzak is?
- Kb. mennyire habzik, mennyire lehet eloszlatni? Dús, derékig erő hajam van, egyenlőre 2 tasakot vettem, de elbizonytalanodtam, hogy vajon elég lesz-e???
- Mennyire fogja be a hajat, meddig tart a színe?
Aki használt már ilyesmit, kérem írja meg a tapasztalatait, minden tanácsot szívesen fogadok :)
2016. máj. 4. 19:06
2/3 anonim válasza:
Megmosod a hajad ahogy szoktad, megtörlöd hogy ne csöpögjön belőle a víz. A Venitát kinyomod a kezedbe és felviszed a hajadra mint a sampont. Mivel ez az, csak színezve van. Sima vízzel kell kimosni, balzsamozhatsz is utána ha szoktál. 2 tasak szerintem kevés lesz, bár ez attól is függ milyen színű a hajad és milyet akarsz ráfesteni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kéz :) Amúgy padlizsán lila hajam van, ami ahogy kopik egyre vörösebb lesz, valamint mar van egy kis lenövésem is, ezt szeretnem orvosolni a "vad szilva" árnyalatú Vanitával :D
2016. máj. 4. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!