Nagyon gáz így?
Figyelt kérdés
A barátom kérésére meghagytam az intim szőrzetem és a hasamon a szőrt.
Szerintetek most hogy jön a jó idő mennyire lesz gáz ha szőrös a hasam egy határozott sötét szőr csík van a köldökömig. Mennyire fognak megszólni és hasonlók.
Köszi egy 17 éves lány.
2016. máj. 4. 15:41
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Nem másoknak hanem magadnak kell megfelelned. Ha a barátodnak is meg akarsz felelni az a te dolgod. Egyébként sokak szerint szexi a köldök felé futó csík 😉
2/7 anonim válasza:
Férfiakon hallottam, hogy szexi.
Te tudod, kérdező, én az isten kedvéért sem hagynám meg.
3/7 anonim válasza:
Szeritnem a szőrös has ronda, szóval én senki kedvéért nem hagynám meg. De döntse el mindenki maga hogy neki hogy jó... és ne a barátod döntsön helyetted.
4/7 anonim válasza:
Szerintem igénytelen egy lánynál a szőrös csík. Legalábbis magamon nem vagyok hajlandó elviselni. Mintha pasi lennék
5/7 anonim válasza:
'határozott sötét szőr csík' - igen, gáz.
6/7 anonim válasza:
Nekem is van egy elég széles szőrcsíkom,teljesen köldökig. Eleinte biztosan zavarni fog,ha látod,hogy megnézik,de megszokod és közömbös lesz.16l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!